m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Ondernemer worden

Ondernemer worden bij Le Perron

Bij Le Perron staat brood op een voetstuk. En net als de Fransen zijn we bewust van wat er in ons eten gaat. Tu est wat je eet! Daarom laten wij onze klanten genieten van de lekkerste ambachtelijke broden. Versgebakken, biologisch, exclusief en handgemaakt in onze biologische bakkerij. Van baguettes en flûtes tot grootbroden en andere lekkernijen, bijna allemaal vegan. Daarmee laten we onze klanten bewust en vertrouwd genieten en geven we ze een heerlijke hap joie de vivre.

Le Perron staat voor puur en goed. Ons brood is 100% biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Très bon vanaf de bron.

Inmiddels heeft Le Perron vier eigen bakkerswinkels waar de ovens dagelijks vers brood bakken. Daarnaast staan we op 12 markten door heel Nederland. Een klein stukje Frankrijk in Nederland.

Ondernemer worden bij Le Perron

Ben jij ondernemend, hou je van brood, heb jij affiniteit met bio en duurzaamheid en ben je dol op klantencontact? Wij zoeken franchisenemers! Vul het contact formulier in en misschien ben jij binnenkort wel eigenaar van een Le Perron winkel of markt.

Wat bieden wij jou?

  • Ondersteuning vanuit de formule: Zowel voor als na de start word je in het hele proces begeleid, meedenken en begeleiding voor de inhuur van de locatie, ontwikkelen van de winkel lay-out en een opleiding tot bakker.
  • Marketing voor de gehele formule: Oui,oui zowel online als offline bieden wij marketing en communicatie support.
  • De ruimte om binnen een franchise te kunnen ondernemen: Zit jij bomvol ideeën, of wil je gewoon even sparren? Onze formule manager staat altijd open voor een gesprek.

Wil je graag snel starten?

Met onze instapmogelijkheden is dit mogelijk. Wij maken het je graag makkelijk en denken met je mee.

Daarnaast zijn wij op zoek naar personeel voor onze winkels en markten.

Houd jij ervan mensen te laten genieten, unieke smaakcombinaties proeven en beleven door middel van de lekkerste broden met een glimlach op je gezicht?

Wij vertellen je graag meer.

Meer weten? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!