m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Over ons

Joie de vivre

Oftewel levensvreugde!

Bij Le Perron richten we ons op toi. We laten je genieten, unieke smaakcombinaties proeven en beleven wat bien voelt. In onze biologische bakkerij beginnen de bakkers al vroeg in de ochtend om voor jou de lekkerste baguettes, flûtes, grootbroden en andere lekkernijen klaar te hebben liggen. We experimenteren en zijn innovatief. Speciaal pour toi bieden we diversiteit in onze eigen pain recepturen, om de keuze zo persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken. Wij doen graag ons uiterste best en helpen je meer dan graag. Le Perron: jouw geluksmoment vol gewaagde en verrassende smaakcombinaties.

1

Très bon vanaf de bron

Positieve, energieke en bewuste levensstijl

Bij Le Perron richten we ons op toi. Jouw gevoel, balans, footprint et geluk. We zijn 100% transparant en beschikken over kennis waar onze pure ingrediënten vandaan komen. Dit zorgt ervoor dat je bewust weet wat je eet. Door ons diverse assortiment is er voor ieder wat wils. Met ons brood zorg je goed voor je lichaam et geest, krijg je een énergique gevoel en hierdoor krijg je een positieve kijk op het leven. Want wij weten hoe je geniet.
Le Perron: jouw verse geluksmomentje van de dag.

2

Très bon vanaf de bron

Transparant, vertrouwd, met de hand en vol liefde gemaakt

Wij staan voor puur en goed. Ons brood is 100% biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Door het verwerken van de biologique granen in onze eigen Commandeursmolen blijven de smaken, kleuren, aroma’s en structuren van het brood het best behouden. De kracht van de Commandeursmolen zit in de hoge productiekwaliteit et de natuurlijke energiebron: snelstromend water. De handen van onze bakkers, die nemen alle tijd voor het mengen, kneden, laten rijzen en vormen van al onze broden. Proef in elke hap de verrassende combinaison van ingrediënten, de passie van onze boulanger,
de vakkundige handen en de amour die er speciaal voor jou is ingestopt!

Leperron-spannend2_2021

Joie de vivre

Een geluksmoment vol gewaagde en verrassende smaakcombinaties

Wij laten je de avontuurlijke bereiding van het product ervaren. Onze pains bevatten gewaagde combinaties en laten je verrassen met hetgeen dat je nog nooit eerder hebt beleefd. We laten je genieten et geven je een nostalgisch gevoel: een verlangen naar hét geromantiseerde en ambachtelijke Franse leven. Ieder brood heeft zijn eigen rustieke uiterlijk en de signatuur van de boulanger: speciaal pour toi. We experimenteren en zijn innovatief. Hebben door de dag, week en het jaar heen een relevant en wisselend aanbod. Le Perron: het genieten dat bien voelt.

Naamloos-1

Joie de vivre

Persoonlijk, toegankelijk, openhartig en vertrouwd

In onze biologique bakkerij beginnen de bakkers al vroeg in de ochtend om voor jou de lekkerste baguettes, flûtes, grootbroden en andere lekkernijen klaar te hebben liggen. Heb je alle tijd of juist haast? Ga je voor iets hartigs of liever zoet? Choisir je voor gezond of wil je even zondigen? Durf je een nouveau product te proberen of kies je liever voor vertrouwd? Schroom niet om het aan ons te vragen, want wij doen graag ons uiterste best en helpen je meer dan graag! Speciaal pour toi bieden we diversiteit in onze eigen pain recepturen, om de keuze zo persoonlijk mogelijk te maken. Naast onze variation in aanbod bieden we ook variatie in prijs, dat maakt ons erg toegankelijk. We laten je genieten, unieke smaakcombinaties proeven et beleven. Het ‘genieten’ bij Le Perron betekent verrassend zijn voor jou op een persoonlijke manier. Onze énergique en openhartige medewerkers delen graag hun kennis met toi, zijn oprecht en altijd in voor een gezellig gesprek.

Wij zijn er voor jou!

Heb je een vraag? Dan weten we het antwoord. Waar iets vandaan komt of wat erin zit bijvoorbeeld. Op welk moment van de dag je ook bij ons bent, we verrassen je altijd!

Janette

De geur van versgebakken brood uit het broodtheater van Le Perron Amsterdam-Noord komt je op een afstandje al tegemoet...

Sanne & Cara

Le Perron Amsterdam Middenweg, dat is nou precies wat we een familiebedrijf noemen. Sanne en Cara staan...

Jacques & Marianne

“Welkom bij Le Perron Wageningen, Met de start van Le Perron Wageningen ging in januari 2018 onze lang gekoesterde droom van ...``