Oui, wij zijn er dol op. Nieuwe ideeën, verrassingen en heel veel geluksmomentjes. Alles om jou te laten genieten, van alles wat goed voelt.
-
Pain du mei
Deze maand staat in het teken van de Bio Noors Pompoenpit. Dit krachtig, puur en eerlijke brood is gemaakt van délicieux brooddeeg dat bestaat uit volkorenspeltmeel, volkorentarwemeel en tarwebloem. Très sain!
-
Win een delicieus moederdag ontbijt!
8 mei is het weer zo ver: Moederdag! Wist je dat Moederdag in het frans ‘Fête des Mères’ is? In Frankrijk vieren ze Moederdag altijd iets later. Namelijk op de laatste zondag in mei.
-
Paasverrassing!
Pasen staat weer voor de deur. Dat betekent natuurlijk dat we bij Le Perron weer téveel délicieux voor jouw Paastafel hebben. Onze heerlijke Paasslof is speciaal voor jou bereid op ambachtelijke en vakkundige werkwijze.
-
Pain du April
Je weet wat ze zeggen: April doet wat hij wil. En daar is geen woord aan gelogen. In een april maand kunnen we alle seizoenen zien voorbijkomen. Maar, onze Pain du April brengt zeker de soleil in huis.
-
Bonjour Lente
Lentekriebels! Langzaam wordt het weer langer licht, bloemen komen tevoorschijn, het wordt beetje bij beetje warmer en vogels beginnen te fluiten. Oui Oui het is weer lente!
-
Pain du Maart
Bonjour maart! De lente is weer in aantocht, de zon breekt langzaam door en we kunnen weer naar buiten. Het perfecte moment om te starten met fit worden voor deze zomer.
-
Grande nieuws!
Eindelijk mogen we dit leuke nieuws delen! Er wordt een nieuwe Le Perron winkel geopend in Amsterdam Noord! Très bien!
-
Wentelteefjes pour toi!
Heb jij oud brood? Gooi het dan niet weg, want je kunt hier heerlijke Wentelteefjes van maken!
-
Le pain, très sain!
Brood, al jaren een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse voedingspatroon. Het is niet alleen delicieux, maar vooral ook heel erg gezond.
-
Bonjour 2022!
De feestdagen zijn voorbij, het nieuwe jaar is weer begonnen en de gezonde voornemens worden opgesteld. Voor vele van ons staat gezond eten in januari stipt op nummer 1. Très bon!
-
Très duurzaam!
Bonjour duurzaam leven! Iedereen iets kan doen voor het klimaat. Speciaal om die reden hebben wij een Biobased zak ontwikkeld, want ons milieu vraagt om nieuwe verpakkingen!
-
Het is weer tijd pour speculaas!
Un speculaasje s’il te plaît! Oh heerlijk hè die geur van vers gebakken speculaas. Dit doet je denken aan de herfst, de gezellige warme avonden met familie bij de openhaard, aan een lekkere mok koffie of thee. Het genieten dat goed voelt!
-
Bonjour herfst!
De donkere dagen zijn aangebroken. De bladeren vallen, de kaarsjes worden weer aangestoken en de kaplaarzen en paraplu’s worden uit de kast gehaald. Oui, oui het is automne!
-
Lekkers s’il te plaît!
Wil jij thuis een lekkere borrelplank maken? Niet alleen met nootjes, kaas, groenten, smeersels, maar met de lekkerste broodjes en hartige snacks. Le Perron helpt je graag een borrelplateau maken!
-
Gemakkelijk en delicieux pour thuis!
Ontdek de smaak van het Franse leven met onze Baguette! Wij hebben drie bijpassende recepten voor spreads: eiersalade, olijventapende & tuinerwtenspread. Lekker voor bij de borrel!
-
Haal de zomer in huis avec Le Perron!
Kies jij voor très bon? Dan kom je natuurlijk uit bij Le Perron! Bij Le Perron kun je op veel manieren genieten van de zomer. Wij delen graag onze beste producten zodat kun jij thuis optimaal kan genieten!
-
Spécial voor de liefste en stoerste vader!
Als er één dag is waarop je je best mag doen voor een verrukkelijk ontbijtje, is het Vaderdag wel. Le Perron helpt je graag! Wij hebben heerlijke diverse broodjes en lekkernijen waar vaders dol op zijn.
-
Le Perron’s Smulrecept!
Bio Pain D’Anniversaire Sandwich met salade van Oude Kaas. Oftewel een 100% biologisch, voedzaam en heerlijk broodje om van te genieten tijdens een zonnige middag!
-
Win jouw Franse Le Perron picknickmand!
Bonjour jij! 18 juni 2021 is het Nationale Picknickdag! Wij hebben iets tofs bedacht om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan! Jij kunt namelijk een gevulde Le Perron picknickmand winnen.
-
Zet je mère in het zonnetje!
Moederdag staat weer bijna voor de deur! Maar hoe verras je haar nu echt? Met een compleet verzorgd ontbijt, lunch of brunch van Le Perron.
-
Biologisch s’il vous plaît!
Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een bewuste en gezonde leefstijl. Hierdoor kiezen ze vaak biologique pains. Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Maar wat houdt dat in voor biologisch brood?
-
WIN jouw Le Perron Paasmand!
Pasen staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat we weer gaan smullen. Om jouw Paasdagen compleet te maken hebben wij daarom iets leuks bedacht, speciaal pour toi!
-
Le Perron zal jouw Pasen verrassen!
Le Perron biedt jou de gelegenheid het ultieme Paasontbijt en/of Paasbrunch te verzorgen. Ben je benieuwd?
-
-
Zó lekker kan VEGAN zijn.
Ben jij al bezig met bewuster eten? Mensen worden milieubewuster en zijn steeds meer met hun gezondheid bezig. Een foodtrend als veganisme is bij Le Perron zeker niet onbekend.
-
De populairste pains van 2020
Afgelopen jaar hebben wij jou geïnspireerd, geamuseerd en vooral laten genieten van ons smakelijke assortiment. Ben jij nieuwsgierig naar Le Perron’s populairste 3 pains van 2020? Lees dan snel verder!
-
Haal met Le Perron een overheerlijke kerst in huis!
Heb jij al bedacht hoe je dit jaar een onvergetelijke kerst thuis gaat vieren? Een ding is zeker, Le Perron staat voor je klaar met dé lekkerste kerstproducten.
-
Nouveau pain!
Wegens het succes van de Pain D’Anniversaire heeft onze boulanger een nieuw brood ontwikkeld: Levain de Pain Blanc Meerzaden
-
Vaderdagontbijt bij Le Perron
Zondag 21 juni is het Vaderdag. Verdient jouw vader het ook om eens goed verwend te worden?
-
Nouveau pain
Voor ons 10 jarig bestaan heeft onze boulanger Mike Onasse een speciaal brood ontwikkeld. Met dit recept heeft hij begin dit jaar tijdens de bakery cup in Italië, als coach van het Nederlands Boulangerie team, de 1e plaats gehaald.
-
Félicitations, 10 jaar Le Perron
Vandaag vrijdag 24 april viert Le Perron haar 10-jarig bestaan. Een heugelijke dag in een periode waar corona nog steeds het gesprek van de dag is.
-
Gezond en lekker; onze Havercracker
Deze cracker zit boordevol goede ingrediënten, zoals vezels en pitten. Daarnaast vormt de cracker een bron van eiwitten, is suikerarm en is laag in zout. Deze crackers zijn van 100% tarwe- en havermeel waardoor ze heel rijk aan vezels zijn.
-
Waarom is volkorenbrood eigenlijk gezonder?
Bij Le Perron staan onze boulangers voor dag en dauw weer op. Om het brood te maken, met hun vakkundige handen en het te verkopen met de liefde aan alle levensgenieters.
-
Handgevormd brood
Bij Le Perron staan onze boulangers voor dag en dauw weer op. Om het brood te maken, met hun vakkundige handen en het te verkopen met de liefde aan alle levensgenieters.
-
Desembrood, brood avec karakter
Denk je aan brood, dan denk je al snel aan vier basis ingrediënten (meel, water, rijsmiddel, zout). De meeste broden hebben gist als rijsmiddel, bij desem is dit anders. Bij zuurdesembrood is het moederdeeg, ook wel moederdesem genoemd, dat het brood doet rijzen.
-
Wat is vloerbrood?
Vloerbrood, we hebben er vast wel eens van gehoord. Maar wat is vloerbrood nou eigenlijk precies? Het is eigenlijk heel logisch, bij vloerbroden ligt het deeg los op de vloer van de oven in plaats van in een bakblik.
-
Market Food Group en Albron introduceren vernieuwde versie van bakkerij concept Le Perron
Le Perron, het Nederlandse concept gespecialiseerd in ambachtelijk brood, heeft zich op meerdere plekken in binnensteden jarenlang bewezen.
-
Over Brood & Spelen gesproken…
De ingrediënten haver, lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en maanzaad hebben namelijk een positieve werking op onze gezondheid. Lees hieronder waarom deze ingrediënten zo goed voor ons zijn:
-
Liefde gaat door de maag
Vanaf 14 februari geven we maar liefst 5 x Valentijnsontbijtjes weg voor de liefste stelletjes van Le Perron! Je doet mee door ons te vertellen waarom jij en jouw partner zo’n lekker ontbijtje verdienen.
-
Haver, dat is pas krachtvoer!
Ons Pain Medaille bevat diverse soorten pitten, zaden en granen. Een van deze bijzondere granen is haver. Lees hieronder waarom haver zo bijzonder is en wat voor positieve effecten het kan hebben op jouw lichaam!
-
Nieuw jaar, nieuw brood!
Klaar voor een jaar gevuld met broodinspiratie? In 2018 nemen we je mee in het beste en lekkerste wat onze Boulanger te bieden heeft. Hoe? Elke maand één speciaal brood, met receptinspiratie, tips-and-tricks en meer.
-
Pepernoten bakken!
Verwarm de oven op 170 graden. Roer het zelfrijzend bakmeel, basterdsuiker, koek- en speculaaskruiden en het zout door elkaar in een kom. Voeg de koude boter en de melk toe en kneed dit tot een stevige bal.
-
De kracht van pompoenpitten
Pompoenpitten dienen vaak als mooie decoratie op het brood, krokante bite op de korst of natuurlijk als heerlijke smaakcombinatie. Maar wist jij dat deze kleine pitjes ook erg goed voor je gezondheid zijn?
-
De oorsprong van stokbrood
Hoe het witbrood stokbrood werd? Men vond het namelijk lekker om in een hap zowel het zachte kruim als de krokante korst te proeven. En dat kan alleen bij een brood in de vorm van een stok, lang en smal.
-
Jambon Magnifique
De Jambon Magnifique is één van de persoonlijke favorieten van onze Le Perron Boulanger. De zoutige Prosciutto Crudo combineert fantastisch met het frisse/romige karakter van de bieslookroomkaas.