m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

De Franse Baguette Tradition

Ze zijn ongeveer 60 centimeter lang en worden jaarlijks maar liefst ruim zes miljard keer per jaar gebakken. De Franse Baguette! Sinds november 2022 is de Franse Baguette cultureel werelderfgoed. “Het bakken van een baguette vereist specifieke kennis en technieken” Schrijft Unesco.

Wist jij dat veel Fransen dagelijks naar de bakker gaan om vers stokbrood te halen? Bij de bakker maak je een gezellig praatje en de baguette kan je 24 uur per dag eten, zonder dat iemand daarvan opkijkt.

Bij Le Perron brengen wij dat vleugje Joi de Vivre naar Nederland. Met onze heerlijke Biologische Baguette Tradition bruin en wit.  Deze baguettes worden gemaakt op een ambachtelijke Franse wijze. Het heeft een luchtige structuur en een unieke smaak. Onze bakkers vormen deze baguette met de hand, hierdoor krijgt elk brood zijn unieke uitstraling.

Ontdek deze heerlijke baguettes en meer bij jouw favoriete Le Perron.

À bientôt!