m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

De populairste pains van 2020

Afgelopen jaar hebben wij jou geïnspireerd, geamuseerd en vooral laten genieten van ons smakelijke assortiment. Met gewaagde combinaties, vertrouwde smaken en verbluffend mooie creaties van onze getalenteerde bakkers. Ben jij nieuwsgierig naar Le Perron’s populairste 3 pains van 2020? Lees dan snel verder!

Numéro un: Bio Noors Pompoenpitten.

De favoriet van dit jaar! Een krachtig, puur en eerlijke, pain gemaakt van volkorenspeltmeel, volkorentarwemeel en tarwebloem. Het is op een smakelijke wijze bereid en gebakken in een klein blikje. Onze bakkers hebben zijn buitenkant gedecoreerd met pompoenpitten zodat dit brood een opvallende manier van presenteren heeft en je extra voedingsstoffen binnenkrijgt. Niet te missen!

Numéro deux: Bio 100% Desem Donkermeergranenbol

Een bol avec karakter. Proef de bijzondere selectie aan ambachtelijke ingrediënten: tarwe, rogge, haver, spelt, zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad. De toevoeging van desem aan deze smaakvolle bol zorgt voor een lang rijsproces. Hierdoor ontstaat er een voller brood met een uniek lichtzure smaak en een compacte structuur. Daarom is dit een van de Le Perron favorieten!

Numéro trois: Bio Volkorenbrood

Ons Volkorenbrood is een mals 100% volkorenbrood met een bebloemde buitenzijde. Het heeft een zeer luchtige structuur, volle smaak en een langwerpige vorm. Dit volkorenbrood bevat de meeste vezels, vitamines en mineralen, dat heeft een gunstig effect op je gezondheid. Je kunt het brood met alle soorten beleg combineren, van zoet tot hartig! Simpelweg: dit brood is voor ieder geschikt!

Kies jij dit jaar weer voor deze broden, omdat ze zó lekker zijn? Of heb jij deze ambachtelijke broden nog niet geproefd? Begin 2021 dan gelijk goed en haal onze favoriete pains in huis! Want we doen niets liever dan jou laten genieten van ons lekkere assortiment.

Le Perron wenst iedereen nogmaals een gelukkig en gezond 2021 toe. Wij hopen je snel weer te zien bij Le Perron. Au revoir!