m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Joyeux Noël et Bonne Année!

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

2022 loopt tot een eind en dat gaan we vieren. Ook dit jaar maken we er weer een onvergetelijke kerst van. Le Perron staat voor je klaar met de lekkerste kerstproducten. Alles voor op jouw feesttafel.

In ons vorige artikel benoemde we het al, onze overheerlijke kerststol. De Bio Kerststol van Le Perron is een luxe verrassing met heerlijke krenten en rozijnen, gevuld met amandelspijs.

Wat ook zeker niet mag ontbreken op jouw feesttafel is onze Bio Ciabatta Kerstster Kaas Olijf. Deze hartige traktatie gemaakt van biologische 48+ kaas en Kalamata olijven die samengaan met het heerlijke brooddeeg dat gemaakt is van tarwemoutmeel en gerstmoutmeel. De Kalamata olijf heeft een fruitachtige smaak en karakteristieke zwart of dieppaarse kleur. Onze kaas daarentegen zorgt voor een mild kruidige en zacht romige smaak. Deze uitnodigende smaakcombinatie en zijn unieke stervorm kan niet ontbreken tijdens jouw kerst!

Kom langs bij jouw favoriete Le Perron en laat je inspireren en verrassen door onze Boulangers!