Jambon Magnifique
De Jambon Magnifique is één van de persoonlijke favorieten van onze Le Perron Boulanger. De zoutige Prosciutto Crudo combineert fantastisch met het frisse en romige karakter van de bieslookroomkaas.
De biologische Prosciutto Crudo is afkomstig van Salumificio Pedrazzoli: een familiebedrijf opgericht in 1951, dat al generaties lang varkens houdt. Zij produceren volgens Italiaanse traditionele wijze vleeswaren. Door de generaties heen is kennis overgedragen van zogenaamde “masters in de charcuterie”, met als resultaat een ambachtelijk kwaliteitsproduct dat grotendeels nog met de hand wordt gemaakt. Pedrazzoli beheert de volledige keten van de productie, van het fokken van de varkens, tot aan het snijden van de vleeswaren, alles is in eigen beheer en binnen dezelfde regio in Noord-Italië (Emilia Romagna).
Ook deze Prosciutto Crudo is 100 % Italiaans, en op een duurzame manier geproduceerd.