m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Le pain, très sain

Brood, al jaren een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse voedingspatroon. Het is niet alleen delicieux, maar vooral ook heel erg gezond. Brood bevat namelijk importante voedingstoffen die bijdragen aan een goede gezondheid.

Bonne voedingstoffen
Met brood heb je iedere dag een goede start! Brood levert namelijk een aantal belangrijke voedingstoffen die jij dagelijks nodig hebt. Zo bevat brood essentiële mineralen zoals ijzer, koper, magnesium en jodium. Daarnaast is brood ook een belangrijke leverancier van koolhydraten en voedingsvezels. Deze zorgen ervoor dat het lichaam genoeg energie krijgt en dat de darmen goed werken.  

Wat is de beste pain option?
Brood is te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten, maar wat is nou de beste keuze por toi? Volkorenbrood is de meest gezonde optie! Volkorenbrood is namelijk gemaakt van de hele graankorrel, terwijl dit bij andere broden maar een gedeelte hiervan is. Wanneer de hele graankorrel gebruikt wordt, bevat het alle voedingsstoffen die goed zijn voor onze gezondheid. Echter maakt het niet uit of het brood van spelt, rogge, tarwe of een andere graansoort gemaakt is.

Met het brood van Le Perron zorg jij goed voor jouw lichaam en geest. Krijg je een énergique gevoel en stimuleer je een positieve kijk op het leven. Oftewel: Très bon vanaf de bron! Wanneer kom jij je pain halen bij je favoriete Le Perron ondernemer?

Au revoir!