Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Lekkers s’il te plaît!

Wil jij thuis een lekkere borrelplank maken? Niet alleen met nootjes, kaas, groenten, smeersels, maar met de lekkerste broodjes en hartige snacks. Le Perron helpt je graag een borrelplateau maken! Want een borrelplank samenstellen met lekkere hapjes: dat kan best lastig zijn! Daarom geven wij jou een klein overzicht met onze lekkerste borrelsnacks, die je minimaal één keer geprobeerd moet hebben! Très genieten!

Une Flûte Olijven pour toi? Een aangename flûte gemaakt van ca. 25-centimeter ciabatta deeg, dat samengaat met de lekkerste zwarte en groene olijven. Olijven zorgen voor smeuïgheid en net die éxtra smaak aan de flûte.

Of wat dacht je van een lekkere Ciabatta? Het heeft een luchtige structuur en een rechthoekige vorm met een knapperige korst. Heerlijk om in goede olijfolie te dopen.

Verwen jezelf met onze lekkere quiche van bladerdeeg en een vulling van licht pittige prei of zalm-broccoli.Rond & dèlicieux!

Oui oui, denk jij ook gelijk aan Frankrijk bij het zien van een baguette? Bij onze Bio Baguette is dat vast niet anders! Dit traditioneel witte stokbrood is gemaakt op een bijzondere Franse ambachtelijke wijze. Het heeft een luchtige structuur en een unieke smaak. Onze bakkers vormen deze baguette met de hand, hierdoor krijgt elk brood zijn unieke uitstraling.

Le Perron staat graag voor je klaar! Wanneer kom jij je borrel snacks halen?!

Wij wensen toi een bonne vakantie toe!

Au revoir!