m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Bio Ciabatta met pastrami en een friszure remouladesaus

Ingrediënten voor 4 personen:
4 stuks Bio Ciabatta
4 eieren
100 gram gesneden pastrami

 

Remouladesaus:
3 fijn gehakte augurken
1 theelepel gehakte kappertjes
1 theelepel mosterd
50 gr zure room
25 gr mayonaise
theelepel gehakte peterselie of bieslook

 

Bereidingswijze:
Dit recept begint met het maken van de remouladesaus door het mengen van de zure room en de mayonaise. Voeg hieraan vervolgens de gehakte augurken, kappertjes en peterselie of bieslook toe. Roer de mosterd door de saus en breng het geheel op smaak met peper en zout naar wens.

 

Kook nu de eieren naar de gewenste gaarheid. Tip van de chef: ‘Het lekkerste bij dit recept is een zachtgekookt eitje!’ Zet vervolgens een pan op het vuur met een klein klontje boter. Doe de pastrami in de pan en stoof deze lauwwarm. De pastrami mag op smaak worden gebracht met peper en zout. Snij de ciabatta’s door en beleg deze met de pastrami. Doe hier vervolgens een schep remouladesaus overheen en maak het geheel af met enkele partjes ei.

Category: