Ingrediënten:
Bio Italiaans broodje vierkant
Filet americain
Eetlepel sjalotten
Zongedroogde tomaten
Pijnboompitten
Groene pesto
Rucola
Voorbereiding:
• Filet portioneren, 60 gram per broodje
• Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes
• Snijd ook de sjalotten of rode uitjes in kleine ringetjes of blokjes • Rooster de pijnboompitten in de oven, mits goed afgesloten zijn deze enkele dagen houdbaar
• Vul een bak met groene pesto, eventueel een convenience product
• Was de rucola
Bereidingswijze:
Snijd het broodje door de helft. Verdeel de rucola op de onderste helft van het broodje. Beleg het broodje met 60 gram filet americain. Tip: gebruik een portioneerlepel! Strooi hier voor 1 broodje 1 eetlepel gesneden zongedroogde tomaten, een 1⁄2 eetlepel sjalotten en een 1⁄2 eetlepel pijnboompitten overheen. Smeer de bovenste helft van het broodje in met groene pesto.