Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Bio Spelt Zuurdesem Zonnepit,met geroosterde pompoen en sinaasappel-ricotta

Ingrediënten:
4 sneetjes Bio Spelt Zuurdesem Zonnepit
1⁄4 pompoen zonder pitten met schil
150 gram ricotta
Rasp van 1 sinaasappel
2 eetlepels olijfolie
1 teentje geperste knoflook
Peper en zout

 

Bereidingswijze:
Snijd de pompoen in grove stukken en meng deze met olijfolie, wat zout en knoflook. Rooster dit mooi bruin en gaar op 200 graden in de oven, gedurende 30 minuten. Verdeel de geroosterde pompoen over de sneetjes brood. Schep vervolgens de ricotta tussen de pompoen. Verdeel hierover de sinaasappelrasp. Breng het vervolgens op smaak met wat peper en zout.

 

Een heerlijke najaarstraktatie!