m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Zó lekker kan VEGAN zijn

Bonjour! Ben jij al bezig met bewuster eten? Mensen worden milieubewuster en zijn steeds meer met hun gezondheid bezig. Een foodtrend als veganisme is bij Le Perron zeker niet onbekend. Veganisten eten en drinken alleen maar plantaardige producten, dus ook geen melk, yoghurt of eieren. Waarschijnlijk heb jij al wel eens een van onze delicieuse Vegan toppers geproefd. Wij willen toi laten ervaren hoe lekker Vegan brood kan zijn. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder, want wij laten je kennismaken met vier heerlijke Vegen producten.

Vegan Numéro un: Bio Meergranen Pompoen

Dit heerlijke brooddeeg is gemaakt van volkorentarwemeel. Onze boulangers hebben de lekkerste pompoenpitten, havervlokken, zonnebloempitten en sesamzaden door het deeg verwerkt en als decoratie gebruikt. Dit geeft het luchtige brood een unieke smaak en rustiek uiterlijk. Precies wat je van ons gewend bent!

Vegan Numéro deux: Bio Baguette Tradition

Ons traditioneel witte stokbrood is gemaakt op een bijzondere Franse ambachtelijke wijze. Het heeft een luchtige structuur, een knapperige korst en een unieke smaak. Onze bakkers vormen deze baguette met de hand, hierdoor krijgt elk brood zijn unieke uitstraling. In onze biologische bakkerij beginnen de bakkers al vroeg in de nacht, omdat het deeg van deze baguette een rijstijd heeft van maar liefst 12 uur. Très bon!

Vegan Numéro trois: Bio Pain Medaille

Dit verwenmomentje bevat vooraf geroosterde zaden pitten die door het deeg zijn verwerkt. Het is op een artisanale wijze gevormd. Het deeg heeft namelijk een koude narijs, dat maakt deze pain grover van structuur en hierdoor bevat meer smaak bevat. Zijn ambachtelijke open structuur en karakteristieke smaak door de lijnzaad en sesamzaad geeft jou een smaakbeleving als nooit tevoren!

Vegan Numéro quatre: Bio Weizenmisch Vloer

Het lekkere deeg van dit brood is gemaakt van tarwemeel en gerstmoutmeel. Het heeft een puntige vorm, een zeer fijne structuur en een knapperige korst. Het brood heeft een uitnodigend, bebloemd uiterlijk en wordt ambachtelijk gebakken op de vloer van de oven. Doordat de vloer heet is, schroeit het brood snel dicht en wordt de bodem extra knapperig. De inkepingen laten het brood mooi ontwikkelen in de oven en geven elke bakker zijn signature!

 Vegan eten is een trend van nu en zal in de toekomst meer en meer omarmd worden. Dus ga jij ook voor Vegan met Le Perron? Ga naar jouw favoriete ondernemer bekijk het gehele Vegan assortiment. Gezond en delicieux!