m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Boulanger Robin van de Bor betovert marktbezoekers in Amersfoort en Den Bosch met heerlijke lekkernijen

Amersfoort en Den Bosch hebben een nieuwe smaakvolle toevoeging aan hun lokale markten. Sinds 5 oktober heeft hij zijn ambachtelijke brood en andere heerlijke lekkernijen geïntroduceerd op de markt in Amersfoort op het Eemplein. Maar dat is niet alles – iedere laatste zondag van de maand siert hij ook de markt in Den Bosch.

Robin van de Bor, een gepassioneerde bakker met jarenlange ervaring, brengt een gevoel van authenticiteit en ambacht naar le marché. Le Perron staat bekend om liefde voor hoogwaardige ingrediënten en traditionele bereidingswijzen, en dat is precies wat onze producten zo speciaal maakt.

Op de markt in Amersfoort en Den Bosch verwelkomt Van de Bor marktbezoekers met een gevarieerd assortiment ambachtelijk brood, van knapperig Biologisch Brood tot zachte, luchtige Croissants. Maar zijn aanbod beperkt zich niet alleen tot brood; hij verleidt klanten ook met een assortiment van zoete lekkernijen, zoals boterachtige Gevulde Koeken en verrukkelijke muffins.

Zien wij jou ook?

📍 Iedere donderdag van 08:00 – 15:00 op het Eemplein in Amersfoort

📍 Iedere laatste zondag v/d maand van 09:00 – 17:00 op de markt in Den Bosch

Of je nu een broodliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een délicieuse traktatie voor het weekend, Boulanger Robin van de Bor heeft voor ieder wat wils.

 

Au Revoir!