m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Handgevormd brood

Bij Le Perron staan onze boulangers voor dag en dauw op. Elke dag zorgen onze boulangers dat het brood weer net zo lekker smaakt als de dag daarvoor. Dit komt door de liefde die in het brood gestopt wordt en doordat het met de hand gevormd wordt. De chemie tussen de boulanger en zijn brood zorgt ervoor dat hij direct ziet welke details ervoor zorgen dat het brood van Le Perron weer je hart steelt.

Proef de l’amour
De smaak van brood hangt af van meerdere factoren. Onze boulanger wil natuurlijk dat jij, het stukje liefde dat hij erin stopt, proeft. Elke dag staat hij met het deeg in zijn handen en wil hij hier weer iets bijzonders van maken. Om dit brood deze speciale smaak te geven is het bijvoorbeeld al heel belangrijk hoeveel water hij toevoegt, hoelang hij het deeg kneedt maar ook hoé hij dit deeg kneedt. Al deze handelingen voert hij zorgvuldig uit, anders krijgt het brood niet de gewenste smaak.

Uniek brood
Dat ieder brood uniek is, kan natuurlijk alleen als dit met de hand gemaakt is. Gemaakt van dezelfde ingrediënten, maar uniek van vorm, dat maakt elk brood weer speciaal. De handen van onze boulanger zorgen ervoor dat jij iedere dag weer mag genieten van dit heerlijke brood.