Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Handgevormd brood

Bij Le Perron staan onze boulangers voor dag en dauw weer op. Om het brood te maken, met hun vakkundige handen en het te verkopen met de liefde aan alle levensgenieters. Elke dag zorgen onze boulangers dat het brood weer net zo lekker smaakt als de dag daarvoor. De liefde voor het brood, door de hand gevormd, het gevoel van het deeg, het bakproces. De chemie tussen de boulanger en zijn brood zorgt ervoor dat hij direct ziet welke details ervoor zorgen dat het brood van Le Perron weer je hart steelt.

Proef de l’amour
De smaak van brood hangt af van meerdere factoren. Onze boulanger wil natuurlijk dat jij, het stukje liefde dat hij erin stopt, proeft. Elke dag staat hij met het deeg in zijn handen en wil hij hier weer iets bijzonders van maken. Om dit brood deze speciale smaak te geven is het bijvoorbeeld al heel belangrijk hoeveel water hij toevoegt, hoelang hij het deeg kneed maar ook hoé hij dit deeg kneed. Al deze handelingen voert hij zorgvuldig uit, anders krijgt het brood niet de smaak die hij op dit moment heeft.

Uniek brood
Dit kan natuurlijk alleen als dit met de hand gemaakt is. Gemaakt van dezelfde ingrediënten, maar uniek van vorm, dat maakt elk brood weer speciaal. De handen van onze boulanger zorgen ervoor dat jij en ik elke dag weer mogen genieten van dit heerlijke, met liefde gemaakte, brood.