m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Pain du Augustus

Vloerbrood, de naam zegt het al: Pain ambachtelijk gebakken op de vloer van de oven. Vloerbrood is razend populair en ook nog eens heel erg lekker. Maar wat maakt het nou zo spécial?

Bij vloerbroden, ligt het deeg los op de grond. Oftewel op de vloer van de oven. Doordat de vloer heet is, schroeit het brood snel dicht en wordt de bodem extra knapperig. Zo ook bij onze pain du augustus, très bon!

De knapperige buitenkant van de Bio Weizen Mischbrot Vloer maakt het brood erg geliefd. Het lekkere deeg van dit brood is gemaakt van tarwemeel en gerstmoutmeel. Het heeft een puntige vorm en een zeer fijne structuur. Na het rijsproces brengt de bakker met een vlijmscherp mes sneden in de bovenkant van het brood. Deze inkepingen laten het brood mooi ontwikkelen in de oven en geven elke bakker zijn signature. Dit brood is het echt waard om uit te proberen.

Au Revoir!