Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Pain du juni

Deze maand bij Le Perron in het zonnetje: onze overheerlijke Flûte Olijven. Deze Flûte is gemaakt van ca. 25 centimeter ciabatta deeg, dat samengaat met de lekkerste zwarte en groene olives. De olijven geven een heerlijke extra smaak en smeuïgheid aan de flûte. Deze smakelijke surprise is door onze Boulanger op de vloer gebakken, zo krijg je een knapperige korst en unieke smaak. Dit brood is très bien om bij de borrel te serveren!

Haal het Franse zomergevoel in la maison met een délicieux Frans kaasplankje! De Flûte Olijven is namelijk heerlijk te combineren met de lekkerste Franse kaasjes.

Onze tip:

  • Zachte geitenkaas
  • Boerenbrie
  • Camembert
  • Chaumes-kaas
  • Roquefort

Snijd de Flûte Olijven in stukken en serveer de kazen voor het echte Franse gevoel op een houten plank.

Bon appétit!