m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Bio Zonnebloempit met carpaccio van biologisch Nederlands rund, pesto-mayonaise, oude kaas, rucola en gebrande pompoenpitten

Ingrediënten:
Bio Zonnebloempit
Carpaccio
Oude kaas 10-12 maanden
Biologische mayonaise
Biologische groene pesto
Pompoenpitten


Voorbereiding
• Carpaccio portioneren, 90-100 gram per broodje
• Oude kaas snipperen in vlokken
• Pompoen pitten kort roosteren in de oven. Indien afgesloten bewaard, blijven deze enkele dagen goed

 

Bereidingswijze:
Snijd het broodje open en besmeer eventueel met een laagje boter. Beleg de onderste helft van het broodje met rucola. Leg hier de carpaccio op en breng dit eventueel op smaak met een snufje zout. Mix voor de ‘aceto glacé’ 300 gram biologische mayonaise met 100 gram biologische groene pesto. Tip: doe de pestomayonaise in een spuitfles voor extra gebruiksgemak. Strooi nu de oude kaas en pompoenpitten over de carpaccio. Maak het broodje af met de pesto-mayonaise.

Category: