m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Valentijnstompouce van Bio Vruchtenreep met chocoladeganache en mascarpone

Ingrediënten (2 personen):
4 stukjes Le Perron Bio Vruchtenreep
250 gram mascarpone
100 gram pure chocolade
10 gram poedersuiker

 

Bereidingswijze:
Smelt de pure chocolade samen met 100 gram mascarpone au bain-marie op laag vuur. Roer de ganache glad met een pannen- likker. Snijd de vruchtenrepen horizontaal doormidden en besmeer beide helften met de ganache. Roer vervolgens de poedersuiker door 150 gram mascarpone. Smeer één helft van de vruchtenreep hiermee in. Dek deze hierna af met de andere helft van de vruchtenreep zodat een ‘tompouce’ ontstaat. Smeer vervolgens nog een laatste laagje ganache boven op de tompouce.

 

Garneer als laatste de tompouce met wat poedersuiker, gebruik hierbij een hartvormpje zodat het een echte Valentijns- verrassing zal zijn! Een heerlijk recept om uw Valentijn eens goed mee te verrassen!

Category: