Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Wentelteefjes pour toi!

Heb jij oud brood? Gooi het dan niet weg, want je kunt hier heerlijke Wentelteefjes van maken!

Wat heb je nodig? (4 stuks)
– 4 sneetjes brood
– 1 ei
– 200 ml melk
– Snuf kaneel
– 1 zakje vanillesuiker
– Suiker om te bestrooien
– Boter of margarine

Klop de eieren los met de melk in een diep bord. Voeg een snuf kaneel en de vanillesuiker toe. Klop nog een keer goed door met een vork of garde.

Leg een sneetje brood er ca. 20 seconden in en draai hem daarna om en doop ook de andere zijde in het eiermengsel. Verhit ondertussen wat boter of margarine in een pan en leg hier het sneetje brood in. Bak aan de onderkant goudbruin, draai om en bak ook de andere zijde bruin. Herhaal dit vervolgens ook met de rest.

Een TIP van onze boulanger: bestrooi ten slotte je broodje met suiker, kaneel en vers fruit. Très délicieux!
Dusss bon appétit!