m

Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Bonjour 2023!

Heb jij al bedacht wat jouw goede voornemens voor dit jaar zijn? Na al die feestjes, Oliebollen en Kerststollen is het tijd voor lekker en gezond eten. Wij zetten voor jou 5 magnifique gezonde broden op een rijtje:

  1. Pain Sain: Dit brood bevat 75% minder koolhydraten, is rijk aan eiwitten en zit vol met diverse zaden en pitten.
  2. Bio Volkoren Vloer: Een smakelijke pain die op vloer bereid is met het heerlijke brooddeeg dat is gemaakt van 100% volkoren granen. Het zit dus boordevol vezels en goede voedingsstoffen.
  3. Bio Meergranen Tarwe Rogge: Een bolvormig brood, gevuld met sesamzaad, lijnzaad, en zonnebloempitten in combinatie met het heerlijke brooddeeg dat gemaakt is van rogge en tarwebloem. Rogge, zorgt dankzij zijn aanwezigheid van bepaalde vezels voor een ondersteuning van de darmflora en bloedsuikerregulatie.
  4. Bio Noors Pompoenpitten: Dit brood is een volkoren meergranenbrood met pompoenpitten. Dit brood staat ook wel bekend als het meest verkochte brood bij Le Perron!
  5. Bio Demi Baguette Volkoren Desem: Het heerlijke brooddeeg is bereid met 100% volkorenmeel en 100% desem. Dankzij de voedingsstoffen van volkorenmeel, zoals vezels, vitamines, mineralen, heeft deze baguette naast zijn karakteristieke smaak ook een gunstig effect op je gezondheid.

Begin jouw 2023 ook gezond met Le Perron en kom langs bij jouw favoriete winkel of marktkraam. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.