Nieuws
Oui, wij zijn er dol op. Nieuwe ideeën, verrassingen en heel veel geluksmomentjes. Alles om jou te laten genieten van alles wat goed voelt.
-
Boulanger Robin van de Bor betovert marktbezoekers in Amersfoort en Den Bosch met heerlijke lekkernijen
Amersfoort en Den Bosch hebben een nieuwe smaakvolle toevoeging aan hun lokale markten. Sinds 5 oktober heeft hij zijn ambachtelijke brood en andere heerlijke lekkernijen geïntroduceerd op de markt in Amersfoort op het Eemplein. Maar dat is niet alles - iedere laatste zondag van de maand siert hij ook de markt in Den Bosch.
-
Maak van jouw Pasen een feestje met Le Perron
Deze Pasen vier jij met de lekkerste Paasstol van Le Perron. Deze délicieuse Paasstol is rijkelijk gevuld met de lekkerste krenten, rozijnen, hazelnoten, cashewnoten, amandelspijs en sinaasappelschil, die samengaan met het heerlijke brooddeeg.
-
De Franse Baguette Tradition
Bij Le Perron brengen wij dat vleugje Joi de Vivre naar Nederland. Met onze heerlijke Biologische Baguette Tradition bruin en wit.
-
Valentijnsdag bij Le Perron
De liefde hangt in de lucht bij Le Perron. Met Valentijn voor de deur ben jij natuurlijk op zoek naar de beste manier waarop jij jouw geliefde kan verrassen.
-
Week van het Brood
Deze week is het de Week van het Brood. Wist jij dat Volkoren Brood naast gezond ook heel erg lekker is?
-
-
Joyeux Noël et Bonne Année!
2022 loopt tot een eind en dat gaan we vieren. Ook dit jaar maken we er weer een onvergetelijke kerst van. Le Perron staat voor je klaar met de lekkerste kerstproducten. Alles voor op jouw feesttafel.
-
De lekkerste Kerststol
Bonjour Décembre! De feestdagen staan weer voor de deur en daarbij mag de Kerststol natuurlijk niet ontbreken. De kerststol is heerlijk bij het ontbijt, lunch of gewoon tussendoor.
-
Le Perron tip d’automne!
Het warme gevoel van de herfst, delicieux als vroeger! Het luxe, luchtige Ouderwetse Krentenbrood van Le Perron is gemaakt van tarwebloem en volkorentarwemeel en zit boordevol met de lekkerste krenten.
-
Oui, oui! Het is tijd voor Speculaas
Oui, oui! Het is tijd voor Speculaas. Wat ons betreft de lekkerste tijd van het jaar. We hebben heerlijke Bio Speculaasjes in ons assortiment wat natuurlijk heerlijk is met een lekkere warme café!
-
Pain du oktober
De pain du maand is in oktober ons Bio Volkoren brood, want we hebben allemaal een beetje volkoren nodig, très bien! De maand oktober staat in het teken van veranderingen.
-
Bonjour Automne
Stiekem hebben we allemaal een beetje zitten verlangen naar deze tijd… Herfst! De geel-oranje bladeren vallen van de bomen, de grond ligt bezaaid met kastanjes, buiten ruikt het heerlijk naar de automne en af en toe laat de soleil haar stralen ook nog zien.
-
Pain du September
De pain du september is deze maand een zalig wit, desem brood met ambachtelijke geroosterde zaden. Wat deze pain bijzonder maakt is zijn koude narijs, dat geeft de pain een grovere structuur en meer smaak.
-
Een frisse start bij Le Perron
Bonjour ! Heb jij genoten van een welverdiende vacances? Tijd om vol enthousiasme en énergie weer naar school of aan het werk te gaan. Onze boulangers hebben ook genoten van de zomertijd en het mooie weer en gezelligheid.
-
Pain du Augustus
Vloerbrood, de naam zegt het al: Pain ambachtelijk gebakken op de vloer van de oven. Vloerbrood is razend populair en ook nog eens heel erg lekker. Maar wat maakt het nou zo spécial?
-
L’heure du zomer
Het is een warme zomerdag. Het zonnetje schijnt, het is de perfecte dag voor een heerlijke lunch in de buitenlucht. Bij Le Perron kun je genieten van heerlijke smaakcombinaties op onze zonnige terrassen.
-
Pain du Juli
Deze maand haal je de soleil in huis met onze ambachtelijke Franse Bio Baguette Tradition.
-
Fête des pères bij Le Perron
19 juni is het Vaderdag! Het moment om jouw lieve, stoere, grappige vader eens extra te verwennen.
-
Pain du juni
Deze maand bij Le Perron in het zonnetje: onze overheerlijke Flûte Olijven. Deze Flûte is gemaakt van ca. 25 centimeter ciabatta deeg, dat samengaat met de lekkerste zwarte en groene olives.
-
Croque-Monsieur
Zin in een lekkere lunch? Wij hebben een délicieux recept pour toi. Maak kennis met de Croque-Monsieur (letterlijk ‘krokante meneer’). Deze typische Franse tosti wordt gemaakt van 2 sneetjes brood, gesmolten kaas, ham en romige bechamelsaus.
-
Pain du mei
Deze maand staat in het teken van de Bio Noors Pompoenpit. Dit krachtig, puur en eerlijke brood is gemaakt van délicieux brooddeeg dat bestaat uit volkorenspeltmeel, volkorentarwemeel en tarwebloem. Très sain!
-
Win een delicieus moederdag ontbijt
8 mei is het weer zo ver: Moederdag! Wist je dat Moederdag in het frans ‘Fête des Mères’ is? In Frankrijk vieren ze Moederdag altijd iets later. Namelijk op de laatste zondag in mei.
-
Paasverrassing
Pasen staat weer voor de deur. Dat betekent natuurlijk dat we bij Le Perron weer téveel délicieux voor jouw Paastafel hebben. Onze heerlijke Paasslof is speciaal voor jou bereid op ambachtelijke en vakkundige werkwijze.
-
Pain du April
Je weet wat ze zeggen: April doet wat hij wil. En daar is geen woord aan gelogen. In een april maand kunnen we alle seizoenen zien voorbijkomen. Maar, onze Pain du April brengt zeker de soleil in huis.
-
Bonjour Lente
Lentekriebels! Langzaam wordt het weer langer licht, bloemen komen tevoorschijn, het wordt beetje bij beetje warmer en vogels beginnen te fluiten. Oui Oui het is weer lente!
-
Pain du Maart
Bonjour maart! De lente is weer in aantocht, de zon breekt langzaam door en we kunnen weer naar buiten. Het perfecte moment om te starten met fit worden voor deze zomer.
-
Grande nieuws
Eindelijk mogen we dit leuke nieuws delen! Er wordt een nieuwe Le Perron winkel geopend in Amsterdam Noord! Très bien!
-
Wentelteefjes pour toi
Heb jij oud brood? Gooi het dan niet weg, want je kunt hier heerlijke Wentelteefjes van maken!
-
Le pain, très sain
Brood, al jaren een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse voedingspatroon. Het is niet alleen delicieux, maar vooral ook heel erg gezond.
-
Bonjour 2022
De feestdagen zijn voorbij, het nieuwe jaar is weer begonnen en de gezonde voornemens worden opgesteld. Voor vele van ons staat gezond eten in januari stipt op nummer 1. Très bon!
-
Très duurzaam
Bonjour duurzaam leven! Iedereen iets kan doen voor het klimaat. Speciaal om die reden hebben wij een Biobased zak ontwikkeld, want ons milieu vraagt om nieuwe verpakkingen!
-
Het is weer tijd voor speculaas
Un speculaasje s’il te plaît! Oh heerlijk hè die geur van vers gebakken speculaas. Dit doet je denken aan de herfst, de gezellige warme avonden met familie bij de openhaard, aan een lekkere mok koffie of thee. Het genieten dat goed voelt!
-
Bonjour herfst
De donkere dagen zijn aangebroken. De bladeren vallen, de kaarsjes worden weer aangestoken en de kaplaarzen en paraplu’s worden uit de kast gehaald. Oui, oui het is automne!
-
Lekkers s’il te plaît
Wil jij thuis een lekkere borrelplank maken? Niet alleen met nootjes, kaas, groenten, smeersels, maar met de lekkerste broodjes en hartige snacks. Le Perron helpt je graag een borrelplateau maken!
-
Gemakkelijk en delicieux pour thuis
Ontdek de smaak van het Franse leven met onze Baguette! Wij hebben drie bijpassende recepten voor spreads: eiersalade, olijventapende & tuinerwtenspread. Lekker voor bij de borrel!
-
Haal de zomer in huis avec Le Perron
Kies jij voor très bon? Dan kom je natuurlijk uit bij Le Perron! Bij Le Perron kun je op veel manieren genieten van de zomer. Wij delen graag onze beste producten zodat kun jij thuis optimaal kan genieten!
-
Spécial voor de liefste en stoerste vader
Als er één dag is waarop je je best mag doen voor een verrukkelijk ontbijtje, is het Vaderdag wel. Le Perron helpt je graag! Wij hebben heerlijke diverse broodjes en lekkernijen waar vaders dol op zijn.
-
Le Perron’s Smulrecept
Bio Pain D’Anniversaire Sandwich met salade van Oude Kaas. Oftewel een 100% biologisch, voedzaam en heerlijk broodje om van te genieten tijdens een zonnige middag!
-
Win jouw Franse Le Perron picknickmand
Bonjour jij! 18 juni 2021 is het Nationale Picknickdag! Wij hebben iets tofs bedacht om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan! Jij kunt namelijk een gevulde Le Perron picknickmand winnen.
-
Zet je mère in het zonnetje
Moederdag staat weer bijna voor de deur! Maar hoe verras je haar nu echt? Met een compleet verzorgd ontbijt, lunch of brunch van Le Perron.
-
Biologisch s’il vous plaît
Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een bewuste en gezonde leefstijl. Hierdoor kiezen ze vaak biologique pains. Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Maar wat houdt dat in voor biologisch brood?
-
WIN jouw Le Perron Paasmand
Pasen staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat we weer gaan smullen. Om jouw Paasdagen compleet te maken hebben wij daarom iets leuks bedacht, speciaal pour toi!
-
Le Perron zal jouw Pasen verrassen
Le Perron biedt jou de gelegenheid het ultieme Paasontbijt en/of Paasbrunch te verzorgen. Ben je benieuwd?
-
-
Zó lekker kan VEGAN zijn
Ben jij al bezig met bewuster eten? Mensen worden milieubewuster en zijn steeds meer met hun gezondheid bezig. Een foodtrend als veganisme is bij Le Perron zeker niet onbekend.
-
De populairste pains van 2020
Afgelopen jaar hebben wij jou geïnspireerd, geamuseerd en vooral laten genieten van ons smakelijke assortiment. Ben jij nieuwsgierig naar Le Perron’s populairste 3 pains van 2020? Lees dan snel verder!
-
Haal met Le Perron een overheerlijke kerst in huis!
Heb jij al bedacht hoe je dit jaar een onvergetelijke kerst thuis gaat vieren? Een ding is zeker, Le Perron staat voor je klaar met dé lekkerste kerstproducten.
-
Nouveau pain
Wegens het succes van de Pain D’Anniversaire heeft onze boulanger een nieuw brood ontwikkeld: Levain de Pain Blanc Meerzaden
-
Vaderdagontbijt bij Le Perron
Zondag 21 juni is het Vaderdag. Verdient jouw vader het ook om eens goed verwend te worden?
-
Nouveau pain
Voor ons 10 jarig bestaan heeft onze boulanger Mike Onasse een speciaal brood ontwikkeld. Met dit recept heeft hij begin dit jaar tijdens de bakery cup in Italië, als coach van het Nederlands Boulangerie team, de 1e plaats gehaald.
-
Félicitations, 10 jaar Le Perron
Vandaag vrijdag 24 april viert Le Perron haar 10-jarig bestaan. Een heugelijke dag in een periode waar corona nog steeds het gesprek van de dag is.
-
Gezond en lekker; onze Havercracker
Deze cracker zit boordevol goede ingrediënten, zoals vezels en pitten. Daarnaast vormt de cracker een bron van eiwitten, is suikerarm en is laag in zout. Deze crackers zijn van 100% tarwe- en havermeel waardoor ze heel rijk aan vezels zijn.
-
Waarom is volkorenbrood eigenlijk gezonder?
Bij Le Perron staan onze boulangers voor dag en dauw weer op. Om het brood te maken, met hun vakkundige handen en het te verkopen met de liefde aan alle levensgenieters.
-
Handgevormd brood
Bij Le Perron staan onze boulangers voor dag en dauw weer op. Om het brood te maken, met hun vakkundige handen en het te verkopen met de liefde aan alle levensgenieters.
-
Desembrood, brood avec karakter
Denk je aan brood, dan denk je al snel aan vier basis ingrediënten (meel, water, rijsmiddel, zout). De meeste broden hebben gist als rijsmiddel, bij desem is dit anders. Bij zuurdesembrood is het moederdeeg, ook wel moederdesem genoemd, dat het brood doet rijzen.
-
Wat is vloerbrood?
Vloerbrood, we hebben er vast wel eens van gehoord. Maar wat is vloerbrood nou eigenlijk precies? Het is eigenlijk heel logisch, bij vloerbroden ligt het deeg los op de vloer van de oven in plaats van in een bakblik.
-
Market Food Group en Albron introduceren vernieuwde versie van bakkerij concept Le Perron
Le Perron, het Nederlandse concept gespecialiseerd in ambachtelijk brood, heeft zich op meerdere plekken in binnensteden jarenlang bewezen.
-
Over Brood & Spelen gesproken…
De ingrediënten haver, lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en maanzaad hebben namelijk een positieve werking op onze gezondheid. Lees hieronder waarom deze ingrediënten zo goed voor ons zijn:
-
Liefde gaat door de maag
Vanaf 14 februari geven we maar liefst 5 x Valentijnsontbijtjes weg voor de liefste stelletjes van Le Perron! Je doet mee door ons te vertellen waarom jij en jouw partner zo’n lekker ontbijtje verdienen.
-
Haver, dat is pas krachtvoer!
Ons Pain Medaille bevat diverse soorten pitten, zaden en granen. Een van deze bijzondere granen is haver. Lees hieronder waarom haver zo bijzonder is en wat voor positieve effecten het kan hebben op jouw lichaam!
-
Nieuw jaar, nieuw brood!
Klaar voor een jaar gevuld met broodinspiratie? In 2018 nemen we je mee in het beste en lekkerste wat onze Boulanger te bieden heeft. Hoe? Elke maand één speciaal brood, met receptinspiratie, tips-and-tricks en meer.
-
Pepernoten bakken!
Verwarm de oven op 170 graden. Roer het zelfrijzend bakmeel, basterdsuiker, koek- en speculaaskruiden en het zout door elkaar in een kom. Voeg de koude boter en de melk toe en kneed dit tot een stevige bal.
-
De kracht van pompoenpitten
Pompoenpitten dienen vaak als mooie decoratie op het brood, krokante bite op de korst of natuurlijk als heerlijke smaakcombinatie. Maar wist jij dat deze kleine pitjes ook erg goed voor je gezondheid zijn?
-
De oorsprong van stokbrood
Hoe het witbrood stokbrood werd? Men vond het namelijk lekker om in een hap zowel het zachte kruim als de krokante korst te proeven. En dat kan alleen bij een brood in de vorm van een stok, lang en smal.
-
Jambon Magnifique
De Jambon Magnifique is één van de persoonlijke favorieten van onze Le Perron Boulanger. De zoutige Prosciutto Crudo combineert fantastisch met het frisse/romige karakter van de bieslookroomkaas.